PUNT DE MIRA:
http://www.flickr.com/photos/hdeu


dimecres, 5 d’octubre del 2011

Con un 6 y un 4 aquí tienes tu retrato


Això d'intentar ser artista és una gran merda.


He sentit dir que Con un 6 y un 4 aquí tienes tu retrato, però... I si el 4 és massa dèbil i no suporta el pes del 6 què? Llavors què?
La inspiració. Farta de la inspiració encallada que truca a la porta quan menys la necessito. I quan la necessito què? on és? Fumant-se un porro d'herba? Segur. 
Almenys que convidi i ens inspirem juntes.







3 comentaris:

  1. Hola Helena, em ve de gust fotre't una parrafada, deu ser el peta que m'estic fumant...
    Un artista és aquell que crea art, fins aquí crec que això tots ho tenim clar. Bé, ara ens hauríem de preguntar que és art o quins criteris, gustos i valors ens mouen a cada un de nosaltres per considerar el que és art i el que no ho és. L'art s'ha de sostenir ( sota la meva humil opinió )en dos pilars fonamentals, la exclusivitat (a logrado un estilo propio) i el no mercantilisme. La creació d'una obra d'art única i exclusiva ha de estar totalment lliure de valors i mercantilismes econòmic i amb ella l' artista. El creador ho ha de fer per el plaer de crear, no per el plaer de cobrar.De muses porros i inspiracions ja em parlem un altre dia...o no.

    ResponElimina
  2. Completament d'acord. El que passa és que quan estudies algo que en principi et permet desenvolupar aquests criteris, valors i gustos interiors que mouen a l'artista a crear art, la cosa es complica. La insipració, o la creativitat, no hi és sempre. I sovint et preguntes... Per què collons no puc aplicar ARA, la idea "brillant" que m'ha vingut al cap quan he fet volar coloms entre pipada i pipada? Les muses, els porros i les inspiracions són tot un món.

    ResponElimina